Posvieťte si na váš dvor

Vždy som chcela mať dom s dvorom, na ktorom bude radosť sedieť. Neviem či aj niekto iný mal niekedy taký sen, pre mňa však bolo naozaj dôležité, aby som žila v dome, kde bude perfektný prístup von. A to nielen to. Bolo pre mňa dôležité aj to, aby všetko šlapalo ako hodinky. Bola som veľký detailista, preto to bolo pre mňa maximálne dôležité. Aj keď som v hĺbke duše vždy vedela, že podstatné je hlavne to, aby sa ľudia v mojom domove dobre cítili. To však neznamenalo, že nemôžem byť rozhodnutá o všetkom, čo v ňom chcem mať a čo sa mi páči.

led reflektro

Čo som chcela?

  1. Dvor. To bola podmienka číslo jeden, nech sa deje čokoľvek, musím mať dvor, pretože to je pre mňa priorita. Dvor a miesto na sedenie.
  2. Pokoj. Nechce mať každý doma naozajstný pokoj bez toho, aby ho niekto vyrušoval? Asi sa ani nemáme o čom viac rozprávať.
  3. Šťastie. To je niečo, čo v každom prípade vždy závisí od vás, no napriek tomu si musíte byť istý v tom, že urobíte všetko preto, aby ste sa o to pokúsili. Aspoň podľa nášho názoru.

reflektor

Ako to dosiahnem?

Začala som s tým, že si splním prvý bod, ktorý som chcela. Vedela som, že ide hlavne o to, aby som sa mala na čo zamerať, ale napriek tomu som si bola istá v tom, že keď raz chcete sedieť vonku, chcete tam byťza každého počasia a aj za každej hodiny. Čiže nebolo o čom diskutovať. Vedela som, že ak je niečo dôležité, tak je to to, aby som mala vonku svetlo. Nájsť svetlo do exteriéru je ťažké, preto som sa rozhodla pre led reflektory, ktoré proste mali byť naozaj prioritou. Vedela som, že toto je tá podstata, o ktorú mi naozaj ide, preto som bola šťastná, že s tým môžem niečo urobiť. Navyše to uspokojilo aj takého pedanta, ako som ja. Vyzerá to elegantne, ale zároveň aj univerzálne. Hodí sa to ku všetkému, čo doma máme, a to je podstatné, aspoň pre mňa. Myslím si, že to bolo perfektné rozhodnutie.

17 května, 2018